Beeld

Beelden. Ze laten de situatie zien zoals die is. En daardoor maken ze veel indruk. Ik leg die beelden vast en probeer de verhalen erachter, zo mooi mogelijk tot uiting te laten komen. Ik kan er alleen op uit gaan met mijn camera, of samen met een cameraman zoeken naar dat verhaal.

Of het nu een journalistiek beeld is dat ik vast leg, of een promotionele video. Het kan allebei. Kijk hieronder voor wat voorbeelden.

 

Foto

Een foto vertelt een verhaal in slechts één beeld. Ik vind het heel leuk om die kleine momenten die in het grote geheel gaande zijn, vast te leggen. Een blik, een aanraking of een kleine bijzonderheid. Maar ook het grotere plaatje kan zo zijn schoonheid hebben. Zo heb ik een zwak voor mooie landschappen en stralende zonsondergangen.

Wil je een opening van een nieuw pand, een feestje of een bijzonder moment vastleggen? Of zoek je de juiste foto bij het nieuws dat je wilt brengen? Wat voor plaat je ook zoekt, ik schiet ‘m voor je.

 

Video

25 foto’s gaan er in 1 seconde video. Met video is dus meer te vertellen. Maar dat betekent ook dat het op heel veel verschillende manieren kan. Ik kies er vaak voor om het verhaal persoonlijk te maken. En het liefst met veel creativiteit en een glimlach. Zo wil ik dat het videoverhaal een onuitwisbare indruk achter laat bij de kijker.

Of het nu gaat om een journalistiek item of een promotionele video voor je bedrijf. In beide zoek ik de mooiste aspecten van het verhaal op en wil ik die op een creatieve manier laten zien.

 

Televisiepresentatie

Als jongetje van 8 presenteerde ik de weekopening al op mijn basisschool. Met microfoon in de hand praatte ik voor honderden leerlingen de wekelijkse voorstelling met liedjes en toneelstukjes aan elkaar. Al die hoofdjes een verhaal vertellen. En het mooiste vond ik dan, dat ze bleven luisteren.

De kinderkopjes zijn nu veelal verruild voor een cameralens. Maar verder is er weinig veranderd. Of het nu gaat om sfeerpresentaties tussen het publiek of iets statischer in een studio. Het verhaal vertellen als presentator is nog steeds een passie. In mijn presentaties zie je frisheid, energie en creativiteit terug.

Een greep uit mijn werk:

Alles
Foto
Video
Televisiepresentatie

Presentaties UVandaag


Door panda’s nu apen naar Ouwehand Rhenen


UIT! op Nog Harder Lopik


Oorlogsveteraan vertelt indrukwekkend verhaal


Live over opening nieuw Utrecht Centraal


Zomercolumn over hondenpoep


Heideweek 2016


BNG Bank Literatuurprijs


Rijnweek 2014


Basisschool Epe genomineerd om radioproject


© Copyright 2016 - &Co Producties